Over mij

 

Geluk bij een ongeluk.

Na een carrière als professioneel brandweerman ben ik op mijn 24e bij Shell gaan werken als maintenance specialist en brandweerman. Rond mijn 30e kreeg ik te maken met ernstige rug klachten en na onderzoek bleek dat ik flinke slijtage in mijn rug had. IJverig werkte ik door tot ik in 2015 met heftige klachten in het ziekenhuis belandde. Het bleek dat ik 2 hernia’s had en een gebroken ruggenwervel. Mijn fysiek zware baan in volcontinuedienst kon ik niet meer uitvoeren.

Na een lange periode van herstel met o.a. opnames ziekenhuis, fysiotherapie en pijnmanagement programma’s ben ik weer aan het werk gegaan en heb ik diverse banen verkend. Kantoorwerk bleek niet mijn ding.

 

Motivatie

Door mijn werk als brandweerman heb ik altijd een sportief leven gehad (judo, atletiek, vert inline-skater, bodybuilding, fitness, hardlopen, en duiken).  Na mijn rugproblemen ben ik hier weer zeer gemotiveerd mee aan de slag gegaan. Mijn fysiek heb ik van de grond af aan opnieuw moeten opbouwen en toen ik weer aardig op de been was had ik mijn passie gevonden. Professioneel sportbegeleider worden en anderen gaan helpen hun doelen te behalen.

Door mijn klachten heb ik een methodiek ontwikkeld waarmee ik op een zeer verantwoorde manier van trainen veilig de lichamelijke belastbaarheid kan opbouwen. Techniek, aansturing en beheersing staan bij mij voorop in elke training. Wanneer de techniek beheerst wordt ga ik all-in tijdens de trainingen en vind het geweldig om met anderen te werken die ook zo willen trainen. 

 

Missie

In 2018 heb ik een opleiding Personal Trainer afgerond bij Chivo en ben ik mijn eigen studio begonnen.

Met mijn levenservaring, sportieve achtergrond en opleidingen heb ik alle kennis en vaardigheden in huis om jou te begeleiden naar de beste versie van jezelf!

Voor transformaties ben je bij mij aan het juiste adres. Geen uitdaging is voor mij te groot!

All-in trainen voor een maximaal resultaat!